Cookieverklaring Duxxie

Deze cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 28 augustus 2018.

Via duxxie.nl worden persoonsgegevens verzameld en worden er cookies geplaatst. Privacy is voor Duxxie (volledig: Duxxie Netherlands B.V.) van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet en de cookieregels. Voor informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, verwijzen wij je graag naar onze privacyverklaring.

Hieronder leggen wij uit welke cookies wij gebruiken en wat deze cookies precies doen.

Als je vragen hebt, of wil weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met ons.

Cookies

Op duxxie.nl gebruiken we cookies. Cookies zijn informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het device (zoals pc, tablet of smartphone) van de bezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het device. Duxxie gebruikt de cookies om:

  • Functionaliteiten van de website mogelijk te maken (technische of functionele cookies)
  • Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies)
  • Het surfgedrag op de website analyseren en het bepalen van trends voor toekomstige advertentiedoeleinden (marketing cookies)
  • Support te bieden via chat

Wanneer je Duxxie voor het eerst bezoekt, wordt er een pop-up getoond waarin wordt aangegeven dat als je op ‘akkoord’ klikt, je de cookies accepteert. Op het moment dat je op akkoord klikt, geef je ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. Het staat je vrij om cookies uit te schakelen door middel van de browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt en de support chat niet kan worden gebruikt.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert. Bijvoorbeeld, als je bestelt bij Duxxie zorgen functionele cookies ervoor dat de site onthoudt wat er in je winkelmandje zit.

Cookies om een chatgesprek te voeren

Wij maken gebruik van Intercom waarmee wij met onze online bezoekers kunnen chatten. Deze service gebruikt cookies.

Cookies om bezoek te meten

Met analytische cookies kunnen we het websitebezoek meten. Zo krijgen we inzicht in hoe vaak onze website wordt gebruikt, welke informatie wordt opgevraagd en welke pagina's het meest worden bekeken.

We analyseren en verbeteren de website steeds om de ervaring voor onze bezoekers zo prettig mogelijk te maken.

De gegevens die we verzamelen kunnen we niet herleiden naar personen, en worden dus altijd anoniem gebruikt.

Cookies om Duxxie-advertenties te tonen op andere websites

De privacy van jou en/of je cliënt is belangrijk voor ons. We plaatsen daarom geen marketing cookies op de bestelomgeving! Wij gebruiken online advertenties om Duxxie onder de aandacht te brengen. Dit doen we het liefst zo gericht mogelijk, om geen onnodige advertenties te tonen.

Deze cookies maken het mogelijk om:

  • Bij te houden welke advertenties je al hebt gezien. Zo voorkomen we dat je te vaak dezelfde advertenties te zien krijgt.
  • Bij te houden hoeveel bezoekers op onze advertenties klikken.
  • Bij te houden hoeveel bezoekers Duxxie gebruiken nadat ze hebben geklikt op een advertentie. Dit is nodig om de effectiviteit van advertenties te kunnen analyseren.

Ook als je cookies niet accepteert kun je advertenties van ons tegenkomen. Niet al onze advertenties gebruiken namelijk cookies. Cookies maken het wel mogelijk om jou relevante advertenties te tonen en geen onnodige advertenties.

Subdomeinen

Duxxie maakt op apps.duxxie.nl en op demo.duxxie.nl slechts gebruik van een aantal van bovenstaande cookies, namelijk: Intercom chat, Google Tag Manager, Google Analytics, GA-Audiences, DoubleClick en Duxxie-sessie.

Passende waarborgen

Beveiliging

Duxxie neemt passende beveiligingsmaatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen en eist dat ook van partijen die in opdracht van Duxxie persoonsgegevens verwerken. Jouw gegevens worden altijd via een beveiligde verbinding (TLS/SSL) verzonden.

Wijzigingen in deze cookieverklaring

Wanneer onze website of het gebruik van cookies wijzigt, moeten wij natuurlijk ook deze verklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Jouw rechten

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
  • De verwerking van je persoonsgegevens beperken
  • Overdraagbaarheid van gegevens

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Meer informatie

Deze cookieverklaring is onderdeel van onze privacyverklaring. Als je vragen hebt over je privacy en onze privacyverklaring, dan kun je deze stellen door een e-mail te sturen naar support@duxxie.nl of door telefonisch contact met ons op te nemen via 085 27 00 60.