Bestel klossen, ondersteek en meer kraamzorgproducten

Bestel meteen

Gratis thuisbezorgd

Op werkdagen tussen 9 en 17 uur

Nu besteld, in je 36e week bezorgd

In een paar minuten besteld

Declaratie geregeld

100% vergoed, het gaat niet af van je eigen risico

Aanstaande ouders bestellen meestal

Getest en aangeraden door grote kraamzorgorganisaties

Kraamzorg De Waarden

Tijdens het intakegesprek inventariseren we welke benodigdheden besteld moeten worden. Op de bestelkaart vullen we dit in en de cliënt kan het snel, eenvoudig en makkelijk bestellen bij Duxxie.nl.

Ina Geertjes

Voor mijn werk bij Naviva Kraamzorg maak ik veel gebruik van Duxxie. Ik bestel er samen met de cliënt de hulpmiddelen voor de (thuis)bevalling en de kraamtijd. De samenwerking met Duxxie verloopt erg prettig en professioneel. De bestelwijze is overzichtelijk en snel. De cliënt wordt goed geïnformeerd over de status van haar bestelling. Een groot compliment is op zijn plaats!

Kraamzorg Het Groene Kruis

Veel van onze zwangere klanten bestellen via een link op onze site kraamzorghulpmiddelen bij Duxxie. Wij zijn erg tevreden over Duxxie. Het bestelproces is eenvoudig en de levering via Medipoint gaat soepel. Communicatie tussen Duxxie, Medipoint en de klant loopt erg prettig.

Isis Kraamzorg

Een aanrader, het bestellen van kraamzorgmiddelen via Duxxie. De website werkt gebruiksvriendelijk, bestellen gaat snel. Handig voor de klant dat ze alles kan bestellen wat ze nodig heeft in de kraamtijd. En nog gratis te leen ook!

Suzanne Buikema

We zijn heel enthousiast over Duxxie: bestellen werkt gewoon heel gebruiksvriendelijk.

Anja Huitenga

Duxxie werkt perfect. Lekker snel. En je kunt kiezen welke hoogte bedverhogers je nodig hebt. En op welke datum ze komen bezorgen. Alles wat je nodig hebt.

Ellen Korving

Soms bestel ik via de pc klossen en soms via mijn mobiel. Ik vind het allebei erg makkelijk en gebruiksvriendelijk! Duidelijk en overzichtelijk vormgegeven.