Duxxie: een hoog-laagbed in 99 seconden

Stel je eens voor dat een van je ouders hulp nodig heeft om langer zelfstandig thuis te wonen. De wijkverpleegkundige of thuiszorgmedewerker helpt om dat te regelen. Ze belt met allerlei leveranciers of er een hoog-laag-bed en rolstoel op voorraad zijn en of deze vergoed worden. Dat kost haar veel tijd, die ze beter aan zorg kan besteden.

Hulp regelen voor zorg thuis is ingewikkeld doordat er veel partijen bij betrokken zijn. Verzekeraars maar ook leveranciers van hulpmiddelen. Dat moet simpeler kunnen. Bij Coolblue en Bol.com is bestellen tenslotte ook eenvoudig. Wat in de retail kan, moet in de zorg toch ook mogelijk zijn?

Duxxie: makkelijk en snel

Daarom hebben we Duxxie ontwikkeld. Bij Duxxie vind je hulpmiddelen, wondmateriaal, voeding en talloze andere zorgproducten van meer dan 20 leveranciers. Makkelijk en snel te regelen. Als zorgprofessional, wijkverpleegkundige, ergotherapeut of transferverpleegkundige kies je wat er nodig is. Duxxie zorgt ervoor dat alles aan huis wordt geleverd. Ook nemen we alle administratieve rompslomp over.

Duxxie heeft zich in de dagelijkse praktijk bewezen als generiek platform voor hulpmiddelen voor de zorg thuis. Dat gaat steeds gestroomlijnder. De snelste besteller van een hoog-laag-bed kon dat in 99 seconden doen. En we streven ernaar om die tijd nog verder te verkorten.

Meer weten? Neem dan contact met ons op. We reageren binnen een werkdag.